Hallo en welkom op TrackFood!

En fijn dat je interesse in ons hebt. We leggen je graag uit wat TrackFood is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Onderaan deze pagina staat een flinke knop en we kunnen ons bijna niet voorstellen dat je daar niet op wil klikken als je onderstaande gelezen hebt! (En als dat toch het geval is, horen we héél graag hoe dat komt; wie weet kunnen we dan toch iets voor je betekenen)

TrackFood is een initiatief van enkele NS-personeelsleden. TrackFood is dus géén initiatief van NS zelf, maar van een paar enthousiaste vrijwilligers. Als NS-personeel hebben we vaak op verschillende stations onze pauzes. We nemen niet altijd onze boterhammen mee en dan is het fijn om ergens wat te kunnen halen of om ergens te kunnen zitten. We zijn heel blij met de mogelijkheden die NS ons daarvoor biedt, maar we willen ook wel eens wat anders.

Maar ja, waar moet je dan zijn? En waar krijg je als NS personeel bijvoorbeeld korting? Er zijn tenslotte veel ondernemers die ons graag zien komen en daarom wat korting bieden. En die vraag brengt ons bij TrackFood! Want met TrackFood is al deze informatie snel gevonden, exclusief voor NS personeel. TrackFood is een zogenoemde Web App waar NS’ers zich voor aan kunnen melden. Met een paar klikken vinden ze de smakelijkste adresjes op en rond het station waar ze die dag pauze hebben.

Die informatie komt natuurlijk niet uit het niets. We voegen zelf zo veel mogelijk informatie toe aan onze site. Echter: dit betreft basisinformatie over jouw bedrijf. Wil je graag zelf bepalen wat er vermeld staat? Openingstijden toevoegen zodat NS-medewerkers precies weten wanneer ze bij je terecht kunnen? Dat kan!

Als jouw bedrijf al op TrackFood is geplaatst door onze redactie dan kun je op de pagina van jouw bedrijf op de claimknop klikken. Is er nog geen pagina maar wil je jouw bedrijf graag toevoegen? Dat kan ook. Het claimen of toevoegen van je bedrijf kost nu tijdelijk slechts €5,- per jaar en geeft je meerdere mogelijkheden om je onderneming te promoten. Denk aan foto’s om een beter beeld van je onderneming te geven, de mogelijkheid om openingstijden toe te voegen (gebruikers krijgen een extra aanduiding te zien als je op dat moment geopend bent) en nog meer. En je helpt ons, vrijwilligers, om TrackFood draaiende te houden! Verder vinden we het ook erg leuk om samen met jou speciale acties te ondernemen. Hierbij krijgt je actie een vermelding op de actiepagina en word actief gepromoot op onze social-media kanalen. Heb je daar interesse in? Neem dan even contact met ons op!

“Door TrackFood weten de mensen van NS mijn zaak feilloos te vinden!”

Is het dan helemaal “lang leve de lol”? Nee, we stellen wel een aantal eisen aan alle vermeldingen, zoals bijvoorbeeld de verplichting om de informatie up-to-date te houden, de beschreven korting moet ook daadwerkelijk geboden worden en je onderneming mag maximaal 10 minuten op loopafstand van het station zijn. Voor het definitief plaatsen vragen we je om akkoord te gaan met onze spelregels. Je kunt ze dan ook allemaal nog rustig doorlezen.

Ik had het toch gezegd? Nu wil je op die knop drukken! Bij TrackFood snijdt het mes aan twee kanten! Toe maar dan, registreren en promoten maar!

Sluit Menu
×