Algemeen (1)

We vinden het leuk om je op de hoogte te stellen als er nieuws is op TrackFood. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke acties! Door toestemming te geven krijg je in je webbrowser een melding als er belangrijk nieuws is. Je kunt deze toestemming altijd intrekken als je dat wil.

NS-medewerkers (3)

We gaan je een geheim verklappen: die app is eigenlijk geen echte app! De TrackFood website is er op gemaakt om zich op mobiele apparaten te gedragen als een app. De eerste keer dat je TrackFood bezoekt vanaf je smartphone vraagt de site of je TrackFood op je startpagina wil plaatsen. In sommige gevallen komt de TrackFood knop daar niet terecht maar vind je hem onder “apps”.

Staat tie daar ook niet? open dan Google Chrome* en ga naar www.trackfood.nl. Klik op de drie puntjes rechtsboven in de browser en klik op “Toevoegen aan startscherm”. Nu staat de TrackFood “app” op je telefoon! (*Of een andere browser, we raden de Samsung Internet browser af)

Mogelijk voldeed je review niet aan de eisen die wij er aan stellen. TrackFood moet een prettige plek zijn en reviews, zowel de positieve als de negatieve, zien we daarom opbouwend geschreven en met respect voor een ander. Ben je van mening dat je review hier wel aan voldoet maar zie je hem toch niet terug? Laat het ons dan even weten via de contact pagina.

TrackFood is exclusief voor NS-medewerkers. Op die manier is het voor ondernemers veel interessanter om korting te geven en blijft informatie over bijvoorbeeld de NS personeelsverblijven alleen beschikbaar voor de mensen die er daadwerkelijk wat te zoeken hebben. Door alleen inschrijvingen van mailadressen te accepteren die eindigen op @ns.nl kunnen we dit garanderen.

Ondernemers (5)

Klik op “ondernemersmenu” en dan op “Vermeldingen Dashboard”. Hier zie je al jouw vermeldingen staan. Klik nu op “Aanpassen” bij de vermelding die je wil aanpassen.

Vermeldingen die zowel veel bezocht worden (we kijken daarbij naar unieke bezoekers), als een hoge beoordeling hebben, krijgen van ons de toevoeging Populair.

Op dit moment is dit alleen mogelijk door een nieuwe vermelding aan te maken en de oude te verwijderen. We werken er aan om dit in de toekomst te vergemakkelijken!

De “Plus” vermeldingen zijn exclusief voor bedrijven die korting (minimaal 10%) geven op hun assortiment aan NS-medewerkers. Deze vermeldingen komen bovenaan in de zoekresultaten te staan en zijn dus nóg beter te vinden voor NS-medewerkers.

Met de Standaard vermelding kan je als ondernemer je bedrijf gratis promoten onder NS-medewerkers op TrackFood. Met de Premium vermelding ondersteun je TrackFood met een microbedrag per jaar. In ruil daarvoor geven we je extra’s om je bedrijf te promoten zoals meerdere afbeeldingen, openingstijden en meer!

Load More

Sluit Menu
×